Κλιματιστικό GREE Hansol Super DC Inverter Ecodesign (ERP)

Hansol Super DC Inverter Ecodesign (ERP)

 

Με τη χρήση οικολογικού ψυκτικού υγρού R410a, τεχνολογίες G10 και ALL DC Inverter, όπως επίσης και επώνυμους συμπιεστές, το κλιματιστικό Hansol προσφέρει μεγάλη ισχύ και απαράμιλλη ενεργειακή απόδοση A+++, για την κλιματική ζώνη της Ελλάδας, πιστοποιημένη κατά τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Διαθέτει τηλεχειριστήριο με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη LCD και ειδικές λειτουργίες όπως Quiet (χαμηλού θορύβου) και i-Feel, κατά την οποία η μονάδα ρυθμίζει την θερμοκρασία του χώρου με γνώμονα την θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο.

 

Επιπλέον διασφαλίζει περαιτέρω άνεση, μέσω της νέας αυτόματης τριπλής περσίδας κατανομής αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις , ανεμιστήρα Inverter με επτά ταχύτητες και της χαμηλής στάθμης θορύβου έως 21dB, όπως και της ειδικής προγραμματιζόμενης λειτουργίας ύπνου σε διάφορες καμπύλες θερμοκρασίας.

 

Τέλος, διαθέτει διπλά πλενόμενα φίλτρα σκόνης, Active Carbon (ενεργού άνθρακα) αλλά και την μοναδική τεχνολογία ιονιστή Cold Plasma για τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής!

 

Ας δούμε τις λειτουργείες του ασύρματου χειριστηρίου:

 

Κάντε κλικ πάνω στη εικόνα για να δείτε τις λειτουργίες του χειστηρίου.

.

Πιο αναλυτικά για τις τεχνολογίες της GREE:

Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της εξέλιξης

Με σκοπό την περεταίρω εξέλιξη των επιδόσεων σε ενεργειακό αλλά και λειτουργικό επίπεδο, η Gree αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες σε μέγιστο βαθμό. Οι νέες σειρές του 2013-2014 ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards της νέας νομοθεσίας και ξεπερνούν ακόμα και τις καλύτερες τιμές συντελεστή απόδοσης Α+++ (σειρά Hansol Super Inverter Ecodesign) του κλάδου, μέσω πληθώρας ενσωματωμένων τεχνολογιών.

 

Τεχνολογία DC Inverter της Gree

Η κυριότερη τεχνολογία στην υπηρεσία της εξοικονόμησης ενέργειας είναι η τεχνολογία οδήγησης ηλεκτρικών κινητήρων DC Inverter. Επιτυγχάνοντας την αναλογική απόδοση αλλά και κατανάλωση, σε αντίθεση με τους κλασσικού κινητήρες σταθερών στροφών (οn-off), η οδήγηση τύπου DC Inverter έχει σαν αποτέλεσμα την προσαρμογή της κατανάλωσης στις απαιτούμενες συνθήκες, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμη ενέργεια.

 

Τεχνολογία G10 Inverter

Η νέα κατοχυρωμένη τεχνολογία οδήγησης, εξελιγμένη αποκλειστικά από την Gree, αξιοποιεί ακόμα περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες περιστροφής του συμπιεστή, τύπου DC Inverter, με αποτέλεσμα την δυνατότητα λειτουργίας του ακόμα και με συχνότητα περιστροφής 1 Hz (πολύ χαμηλή). Έτσι, ο συμπιεστής δεν σταματά ακόμα και μετά την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις ενεργοβόρες εκκινήσεις – στάσεις και εισάγοντας νέα δεδομένα στην άνεση και την αξιοπιστία.

 

Τεχνολογία ALL DC Inverter

Η Gree εξοπλίζει τα νέα οικιακά κλιματιστικά με κινητήρες DC Inverter, όχι μόνο στον συμπιεστή της εξωτερικής μονάδας, αλλά κατά περίπτωση και στον εσωτερικό και εξωτερικό ανεμιστήρα (fan motors). Αποτέλεσμα, ο καλύτερος έλεγχος όλων των κινητήρων της συσκευής και η ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση συνολικά.

 

Υψηλός συντελεστής SCOP SEER

Με τον συνδυασμό των παραπάνω τεχνολογιών, όπως και την υιοθέτηση ηλεκτρονικής εκτονωτικής βαλβίδας, (expansion valve), σε αντικατάσταση της κλασσικής εκτόνωσης τριχοειδούς (capillary tube), τα νέα κλιματιστικά της Gree αγγίζουν ενεργειακούς συντελεστές έως SCOP 8,5, με βαθμό απόδοσης έως A+++ και πλέον (*), όπως η σειρά Hansol Super Inverter.

*αφορά την θερμότερη κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

 

Τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma

Πλήρης σειρά συστημάτων αναβάθμισης της ποιότητας αέρα της Gree. Η τεχνολογία καθαρισμού Cold Plasma της Gree βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή, σε συνδυασμό με σειρά πολλαπλών φίλτρων αέρα. Ο ιονιστής εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, διαθέτει αποσμητικές ιδιότητες αλλά επίσης φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

 

Auto Clean

Μοναδική λειτουργία της εσωτερικής μονάδας για την καταπολέμηση της δημιουργίας μούχλας, βακτηρίων και οσμής. Μετά την απενεργοποίηση, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει την λειτουργία ανεμιστήρα για ένα διάστημα, με σκοπό να απομακρύνει την υγρασία.

 

 i-Feel

Πρωτοποριακή τεχνολογία της Gree κατά την οποία η εσωτερική μονάδα παρακολουθεί την θερμοκρασία επιλογής σας στο σημείο όπου βρίσκεται το τηλεχειριστήριο και όχι στο σημείο εγκατάστασης της μονάδας. Με αυτό τον τρόπο σας παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης.

 

Τιμοκατάλογος για κλιματιστικά 

GREE Hansol Super DC Inverter Ecodesign (ERP) πατήστε ΕΔΩ!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τι ονοµάζουµε Ενεργειακη Κλάση ενός κλιµατιστικού?

Κλιματιστικό Inventor Passion WiFi Ready με Ιονιστή.

Αναζητώντας την οικονομικότερη λύση στην θέρμανση – Κλιματιστικά & Αντλίες θερμότητας

 

Τηλέφωνο Eπικοινωνίας: 211 40 12 153

Κλείστε Ραντεβού

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
TUV CERTIFICATION TECHNIKI-EXPRESS.GR

Λοιπές Υπηρεσίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ TECHNIKI-EXPRESS.GR

Φωτοβολταϊκά

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΚΑ ΔΕΗ TECHNIKI-EXPRESS.GR

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ _ TECHNIKI-EXPRESS.GR

Φυσικό Αέριο

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ TECHNIKI-EXPRESS.GR

Τρόποι Πληρωμής